Det kan vara svårt att komma igång med en egen hemsida utan några som helst förkunskaper. Har du ingen aning om hur webbhotell, ftp, html osv fungerar? Vill du ha en hemsida som du snabbt och enkelt kan ändra själv med endast webbläsaren som verktyg? Då ska du testa detta hemsideverktyg där du inte behöver några som helst förkunskaper! Du kommer igång och gör din hemsida direkt med möjlighet till bildarkiv, gästbok, besöksräknare och dagbok mm.

Testa detta verktyg här, det är gratis och du kommer snabbt igång!

 

egen hemsida gratis

Vi kommer samla fler bra verktyg som är lätta att använda på denna sidan. Vi kommer länka till bra bildredigeringsprogram, bilddatabaser mm. Allt du kan tänkas behöva till din egen hemsida. Tanken är att allt ska vara gratis, men det kan även publiceras någon “premiumtjänst” som kostar pengar. Inom kort kommer vi också upp med en del guider som hjälper dig med bilder, layout och html.

Skapa din hemsida gratis, utan kunskaper!

  1. Ett snabbt och enkelt sätt är att skapa en egen hemsida med hjälp av http://www.n.nu, det är enkelt, går snabbt och är helt gratis! Du väljer ett utseende du gillar bland alla mallar, och du kan lägga till bilder och text direkt i webbläsaren.
  2. Ett annat verktyg är 123minsidasom även det är väldigt enkelt. Välj en mall du gillar, lägg till bilder och text och du är igång!

 

Testa båda verktygen och använd det du gillar bäst?

 

city-store